De Spaanse keuken

ISBN: 9789036608671

Auteurs:

Publicatiedatum: 29-02-1972

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Rebo Productions

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Herkent u dit beeld? Een strakblauwe lucht, het ruisen van de golven en de heerlijke Spaanse keuken met al die smakelijke specialiteiten. Zou u niet ook weer eens willen eten zoals in de vakantie, of zelf proberen te bereiden waarover uw vrienden zo roemen? Met de recepten uit dit boek kunt u alle kanten op. Alle ingrediƫnten die u nodig hebt, kunt u ook in Nederland krijgen. U zult er verbaasd van staan hoe gemakkelijk het is specifieke Spaanse gerechten in uw eigen keuken te maken. Deze recepten staan tot uw beschikking: voorgerechten, soepen en eenpansmaaltijden zoals die aan de kust en op de eilanden worden gegeten, specialiteiten uit het binnenland en gerechten met vlees, wild en gevogelte - en natuurlijk de beroemde paella! Misschien kent u Spanje nog niet zo goed; daarom hebben we informatie opgenomen over het land en z'n bevolking, en natuurlijk over de eetgewoonten. Met meer dan 100 recepten en 45 kleurenfoto's, die u begeleiden op uw ontdekkingsreis door de Spaanse keuken, kunnen u gerechten niet meer mislukken!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever