Vlees roken

ISBN: 9789048314423

Auteurs: Will Fleischman

Publicatiedatum: 24-05-2017

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Login voor het inkijkexemplaar

De nieuwe manier om te barbecueën - met rook!Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd.Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse pitmaster Will Fleischman.Met deskundig advies voor het kiezen van de juiste rookoven en houtsoorten, het reguleren van de hitte en het maken van heerlijke rubs en sauzen.Met recepten en instructies die stapsgewijs worden uitgelegd om de technieken te leren die u nodig heeft om als een echte professional te kunnen roken, of u nu een gewone barbecue of speciale rookoven gebruikt.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever