FoodItalia
ISBN: 9789079761111
Auteurs: Valerio Constanzia
Publicatiedatum: 15-09-2009
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Tectum B.V.B.A. | Imprint: Tectum Publishers
Food Italia
In dit boek van groot formaat, vol kleurenillustraties, wordt de beste Italiaanse keuken voorgesteld, in hoofdstukken gewijd aan de klassieke Italiaanse producten aangevuld met informatie over het platteland en de verschillende streken, van de Alpen tot Sicilië, waar deze uitzonderlijke producten vandaan komen.
In elk hoofdstuk van het boek wordt één van de 20 regio's van Italië belicht, met kenmerkende producten, klassieke recepten en een korte fotoreportage van de streek, over haar geschiedenis, kunst en tradities.
In dit boek van groot formaat, vol kleurenillustraties, wordt de beste Italiaanse keuken voorgesteld, in hoofdstukken gewijd aan de klassieke Italiaanse producten aangevuld met informatie over het platteland en de verschillende streken, van de Alpen tot Sicilië, waar deze uitzonderlijke producten vandaan komen.
In elk hoofdstuk van het boek wordt één van de 20 regio's van Italië belicht, met kenmerkende producten, klassieke recepten en een korte fotoreportage van de streek, over haar geschiedenis, kunst en tradities.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)