FoodItalia

ISBN: 9789079761111

Auteurs: Valerio Constanzia

Publicatiedatum: 15-09-2009

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Tectum B.V.B.A. | Imprint: Tectum Publishers

Food Italia
In dit boek van groot formaat, vol kleurenillustraties, wordt de beste Italiaanse keuken voorgesteld, in hoofdstukken gewijd aan de klassieke Italiaanse producten aangevuld met informatie over het platteland en de verschillende streken, van de Alpen tot Sicilië, waar deze uitzonderlijke producten vandaan komen.
In elk hoofdstuk van het boek wordt één van de 20 regio's van Italië belicht, met kenmerkende producten, klassieke recepten en een korte fotoreportage van de streek, over haar geschiedenis, kunst en tradities.

Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever