Albert Heijn eetboekenreeks: Vegetarisch

ISBN: 1011413028176

Auteurs: Janny van der Lee - van der Heijden Mirjam Bakker Rianne Buis Kea Engbers Jankees Roggeveen Nikos Stavroulakis

Publicatiedatum: 01-01-1999

Publicatiestatus: onbekend

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Albert Heijn B.V. | Imprint: Albert Heijn b.v.

Steeds meer mensen eten wel eens een dagje geen vlees of vis. En met de grote verscheidenheid aan vegetarische producten, die voldoende voedingswaarden bevatten, is dat geen enkel probleem. In dit eetboek extra aandacht voor deze producten en hun voedingswaarden. Vegetarisch eten heeft verschillende vormen, waarbij er een verdeling te maken valt tussen mensen die wel dierlijke producten als melk en eieren eten (lacto-vegetariƫrs) en mensen die geen enkele vorm van voedsel afkomstig van dieren tot zich nemen (veganisten). Dit achtste boek in de eetboekenreeks van Albert Heijn geeft zeventig recepten voor vegetarische gerechten, die gebaseerd zijn op de lacto-vegetarische keuken. Recepten die ook geschikt zijn voor veganisten zijn apart in de index aangegeven. Maar ook als u een dagje geen vlees of vis wilt eten, biedt dit eetboek u talloze lekkere alternatieven. Zoals in alle voorgaande eetboeken in deze reeks is ook de hoofdstuk-indeling in Vegetarisch weer ingedeeld op bereidingstijd. Het merendeel van de gerechten is binnen twintig minuten te maken. Alle recepten zijn voorzien van een foto en - indien van toepassing - een wijnadvies
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever