• Login voor uitgebreider zoeken

Recente notities (157)

url van techneut

Recept: zalm bakken

Als kruiden bijv. dille peterselie thijm citroen.

Door: techneut
op 28-10-2025 16:23

boek-recept

Recept: Fettucicine met ragù van kalfsgehakt en baby back ribs

Boek: Padella

Een lekkere maar zware saus, het vet van de ribs blijft in de saus. Wel lekker om er een salade langs te eten. Ik had twee rips gekocht en daardoor was het een flinke hoeveelheid

Door: Mariëtte
op 27-10-2025 10:56

boek-recept

Recept: Snelle armennoedels met paddenstoelen

Boek: Comfort

Lekkere noedels, enigszins saai. Ik heb er ook nog peultjes door gedaan om het wat op te leuken.

Door: Mariëtte
op 27-10-2025 10:36

boek-recept

Recept: Luikse ballen met biersaus en groene sla

Boek: Het ballenboek

Lekkere ballen, gemaakt met de rode kool die ook in het boek staat op blz 101. Zo jammer dat er geen index in dit boek staat, frustreert me telkens weer, maar gelukkig hebben we Cookboogle 😍 Met aardappelpuree is dit ultiem comfort food

Door: Mariëtte
op 27-10-2025 10:33

boek-recept

Recept: Salade met geroosterde vijgen, honing-tijmspekjes en roquefortdressing

Boek: Salade

Erg lekkere salade die ik maakte bij een preitaart met mosterd uit mijn digitale recepten. De preitaart heb ik daarbij verrijkt met roquefort en gerookte spekjes

Door: Mariëtte
op 16-10-2025 12:00

boek-recept

Recept: Traybake met sinaasappel-citroenkip

Boek: Insane

Ja wat kan ik zeggen? Weer erg lekker hè

Door: Mariëtte
op 16-08-2025 17:16

boek-recept

Recept: Bietenkikkererwtenhap met koriander-kikkererwtendip

Boek: Insane

Lekker en makkelijk te maken. Heb met een falafeltang gedaan, ging perfect. Heb ze 's morgens gemaakt, in de koelkast bewaard en pas 's avonds in de oven afgebakken. Mooi voor een amuse

Door: Mariëtte
op 06-08-2025 14:01

boek-recept

Recept: Nasi uduk

Boek: Indorock

als bijgerecht geserveerd bij de kabeljauw in tauco en de pittige aubergine met zwarte knoflook en indosaus. Ik heb de rijst gedubbeld, was echter teveel voor 8 personen. De sereh en salam-pandanbladeren heb ik conform recept gebruikt. Ik heb voor de kokosmelk 500 ml gebruikt en verder aangevuld met water (tot een vingerkootje vocht).

Door: Mariëtte
op 05-08-2025 12:47

boek-recept

Recept: Tahu telor - luchtige tahu-frittata met kecapnotensaus en peultjessla

Boek: Indorock

Oh zo lekker !!!!

Door: Mariëtte
op 05-08-2025 12:06

boek-recept

Recept: Indosaus

Boek: Indorock

Deze alvast gemaakt voor de aubergine op blz 105 en ingevroren. Sambal badjak gebruikt. Een heerlijke volle tomatensaus met een beetje pit. Zou ook een mooi los gerechtje kunnen zijn als je alleen kleine gerechtjes wilt serveren

Door: Mariëtte
op 05-08-2025 12:02

boek-recept

Recept: Gepekelde kabeljauw in tauco - met sambal matah en sayur bayem

Boek: Indorock

Ook weer erg lekker. Je moet de kabeljauw bakken op bakpapier wat echt heel goed werkt. Ik ga dat zeker vaker doen. Na 7 minuten in de oven was de kabeljauw perfect gaar.

Door: Mariëtte
op 05-08-2025 11:55

boek-recept

Recept: Sambal matah

Boek: Indorock

Veel snijwerk maar erg lekker. Een beetje pit maar niet overheersend. Ik heb wel de zaadjes uit de pepers gehaald. Geserveerd bij de haring (amuse) en bij het kabeljauwrecept

Door: Mariëtte
op 05-08-2025 11:53

boek-recept

Recept: Haring met Balinese sambal

Boek: Indorock

ook als amuse gemaakt. de sambal is echt heerlijk

Door: Mariëtte
op 05-08-2025 11:50

boek-recept

Recept: Granité van acar ketimun - met oesters

Boek: Indorock

Als amuse gemaakt, iedereen lustte deze graag. Simpel recept met mooi resultaat

Door: Mariëtte
op 05-08-2025 11:49

boek-recept

Recept: Terong belado - pittige aubergine met zwarte knoflook, sesam en koriander

Boek: Indorock

Hele volle smaak, vooral van de indosaus

Door: Mariëtte
op 05-08-2025 11:48

boek-recept

Recept: Gebakken boterrijst

Boek: Piri piri & sardientjes

lekker, flinke portie

Door: Mariëtte
op 15-07-2025 15:19

boek-recept

Recept: Paprika's La peperonata

Boek: Ciao bella

Erg lekker, als bijgerecht. Hebben er kip bij gegeten

Door: Mariëtte
op 07-07-2025 14:10

boek-recept

Recept: Calamari met boter, citroen & knoflook

Boek: De smaak van mijn herinnering

Gemaakt als topping op de pasta, erg lekker maar heb wel iets minder citroen gebruikt

Door: Mariëtte
op 07-07-2025 13:59

boek-recept

Recept: Aardbeien Romanoff

Boek: Toetjesbijbel

Heerlijk toetje voor de kindjes Gemaakt met Pasen

Door: Mariëtte
op 30-04-2025 15:24

url van techneut

Recept: Stokbrood BESTE

Omdat ik Frans stokbrood zo mis in NL.

Door: techneut
op 26-04-2025 19:25