Wat kan ik hier? verbergen →
Recente notities (157)
Recept: zalm bakken
Als kruiden bijv. dille peterselie thijm citroen.
Door: techneut
op 28-10-2025 16:23
Recept: Fettucicine met ragù van kalfsgehakt en baby back ribs
Boek: Padella
Een lekkere maar zware saus, het vet van de ribs blijft in de saus. Wel lekker om er een salade langs te eten. Ik had twee rips gekocht en daardoor was het een flinke hoeveelheid
Door: Mariëtte
op 27-10-2025 10:56
Recept: Snelle armennoedels met paddenstoelen
Boek: Comfort
Lekkere noedels, enigszins saai. Ik heb er ook nog peultjes door gedaan om het wat op te leuken.
Door: Mariëtte
op 27-10-2025 10:36
Recept: Luikse ballen met biersaus en groene sla
Boek: Het ballenboek
Lekkere ballen, gemaakt met de rode kool die ook in het boek staat op blz 101. Zo jammer dat er geen index in dit boek staat, frustreert me telkens weer, maar gelukkig hebben we Cookboogle 😍 Met aardappelpuree is dit ultiem comfort food
Door: Mariëtte
op 27-10-2025 10:33
Recept: Salade met geroosterde vijgen, honing-tijmspekjes en roquefortdressing
Boek: Salade
Erg lekkere salade die ik maakte bij een preitaart met mosterd uit mijn digitale recepten. De preitaart heb ik daarbij verrijkt met roquefort en gerookte spekjes
Door: Mariëtte
op 16-10-2025 12:00
Recept: Traybake met sinaasappel-citroenkip
Boek: Insane
Ja wat kan ik zeggen? Weer erg lekker hè
Door: Mariëtte
op 16-08-2025 17:16
Recept: Bietenkikkererwtenhap met koriander-kikkererwtendip
Boek: Insane
Lekker en makkelijk te maken. Heb met een falafeltang gedaan, ging perfect. Heb ze 's morgens gemaakt, in de koelkast bewaard en pas 's avonds in de oven afgebakken. Mooi voor een amuse
Door: Mariëtte
op 06-08-2025 14:01
Recept: Nasi uduk
Boek: Indorock
als bijgerecht geserveerd bij de kabeljauw in tauco en de pittige aubergine met zwarte knoflook en indosaus. Ik heb de rijst gedubbeld, was echter teveel voor 8 personen. De sereh en salam-pandanbladeren heb ik conform recept gebruikt. Ik heb voor de kokosmelk 500 ml gebruikt en verder aangevuld met water (tot een vingerkootje vocht).
Door: Mariëtte
op 05-08-2025 12:47
Recept: Tahu telor - luchtige tahu-frittata met kecapnotensaus en peultjessla
Boek: Indorock
Oh zo lekker !!!!
Door: Mariëtte
op 05-08-2025 12:06
Recept: Indosaus
Boek: Indorock
Deze alvast gemaakt voor de aubergine op blz 105 en ingevroren. Sambal badjak gebruikt. Een heerlijke volle tomatensaus met een beetje pit. Zou ook een mooi los gerechtje kunnen zijn als je alleen kleine gerechtjes wilt serveren
Door: Mariëtte
op 05-08-2025 12:02
Recept: Gepekelde kabeljauw in tauco - met sambal matah en sayur bayem
Boek: Indorock
Ook weer erg lekker. Je moet de kabeljauw bakken op bakpapier wat echt heel goed werkt. Ik ga dat zeker vaker doen. Na 7 minuten in de oven was de kabeljauw perfect gaar.
Door: Mariëtte
op 05-08-2025 11:55
Recept: Sambal matah
Boek: Indorock
Veel snijwerk maar erg lekker. Een beetje pit maar niet overheersend. Ik heb wel de zaadjes uit de pepers gehaald. Geserveerd bij de haring (amuse) en bij het kabeljauwrecept
Door: Mariëtte
op 05-08-2025 11:53
Recept: Haring met Balinese sambal
Boek: Indorock
ook als amuse gemaakt. de sambal is echt heerlijk
Door: Mariëtte
op 05-08-2025 11:50
Recept: Granité van acar ketimun - met oesters
Boek: Indorock
Als amuse gemaakt, iedereen lustte deze graag. Simpel recept met mooi resultaat
Door: Mariëtte
op 05-08-2025 11:49
Recept: Terong belado - pittige aubergine met zwarte knoflook, sesam en koriander
Boek: Indorock
Hele volle smaak, vooral van de indosaus
Door: Mariëtte
op 05-08-2025 11:48
Recept: Gebakken boterrijst
Boek: Piri piri & sardientjes
lekker, flinke portie
Door: Mariëtte
op 15-07-2025 15:19
Recept: Paprika's La peperonata
Boek: Ciao bella
Erg lekker, als bijgerecht. Hebben er kip bij gegeten
Door: Mariëtte
op 07-07-2025 14:10
Recept: Calamari met boter, citroen & knoflook
Boek: De smaak van mijn herinnering
Gemaakt als topping op de pasta, erg lekker maar heb wel iets minder citroen gebruikt
Door: Mariëtte
op 07-07-2025 13:59
Recept: Aardbeien Romanoff
Boek: Toetjesbijbel
Heerlijk toetje voor de kindjes Gemaakt met Pasen
Door: Mariëtte
op 30-04-2025 15:24
Recept: Stokbrood BESTE
Omdat ik Frans stokbrood zo mis in NL.
Door: techneut
op 26-04-2025 19:25