Albert Heijn eetboekenreeks: Vis
ISBN: 1012869779045
Auteurs: Janny van der Lee Imko Binnerts Rianne Buis Kea Engbers Nikos Stavroulakis
Publicatiedatum: 01-01-1997
Publicatiestatus: onbekend
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Albert Heijn B.V. | Imprint: Albert Heijn b.v.
Dit boek in het eerste in een reeks van eigentijdse eetboeken van Albert Heijn. Bewust is hier het woord eetboek gebruikt, omdat het meer is dan een traditioneel kookboek. Bijzonder is bijvoorbeeld de hoofdstukindeling op bereidingstijd, die rekening houdt met de verschillende eisen die moderne consumenten stellen op verschillende momenten. Dit boek biedt maar liefst 80 recepten voor die verschillende momenten: snel voor doordeweeks en wat uitgebreider (desgewenst) voor het weekend. Alle recepten zijn voorzien van een foto. Daarnaast bevat dit boek informatie over verschillende vissoorten en bereidingswijzen. Een bijzondere plaats in dit boek wordt ingenomen door enkele recepten van Imko Binnerts, Nederlands bekendste chef-kok op het gebied van vis (van Restaurant Imko's in IJmuiden). Naast de hoofdstukken die op bereidingstijd zijn ingedeeld, vindt u nog een hoofdstuk met amuses en luxe borrelhapjes en een hoofdstuk met diverse boters en sauzen die u bij diverse vissoorten kunt serveren
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)