Albert Heijn eetboekenreeks: Pasta

ISBN: 1017942566530

Auteurs: Janny van der Lee - van der Heijden

Publicatiedatum: 01-01-1998

Publicatiestatus: onbekend

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Albert Heijn B.V. | Imprint: Albert Heijn b.v.

Dit boek is het tweede in een reeks van eigentijdse eetboeken van Albert Heijn. Dit boek onderscheidt zich van traditionele kookboeken, onder andere door de hoofdstukindeling die is gebaseerd op bereidingstijd. Daarmee speelt het boek in op de wensen van moderne consumenten, die vaak afhankelijk zijn van het gebruiksmoment. Doordeweeks is er meer behoefte aan snelle recepten, terwijl er in het weekend soms wel gelegenheid is om een gerecht te bereiden dat wat meer bereidingstijd vergt. In totaal bevat dit boek meer dan zeventig recepten, alle voorzien van een foto en een wijnsuggestie. Naast de recepten treft u in dit boek veel achtergrondinformatie aan over pasta: waar het vandaan komt, welke soorten er zijn, hoe het 't beste bereid kan worden en welke producten als het ware de natuurlijke partners van pasta zijn.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever