Albert Heijn eetboekenreeks: Pasta
ISBN: 1017942566530
Auteurs: Janny van der Lee - van der Heijden
Publicatiedatum: 01-01-1998
Publicatiestatus: onbekend
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Albert Heijn B.V. | Imprint: Albert Heijn b.v.
Dit boek is het tweede in een reeks van eigentijdse eetboeken van Albert Heijn. Dit boek onderscheidt zich van traditionele kookboeken, onder andere door de hoofdstukindeling die is gebaseerd op bereidingstijd. Daarmee speelt het boek in op de wensen van moderne consumenten, die vaak afhankelijk zijn van het gebruiksmoment. Doordeweeks is er meer behoefte aan snelle recepten, terwijl er in het weekend soms wel gelegenheid is om een gerecht te bereiden dat wat meer bereidingstijd vergt. In totaal bevat dit boek meer dan zeventig recepten, alle voorzien van een foto en een wijnsuggestie. Naast de recepten treft u in dit boek veel achtergrondinformatie aan over pasta: waar het vandaan komt, welke soorten er zijn, hoe het 't beste bereid kan worden en welke producten als het ware de natuurlijke partners van pasta zijn.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)