Simple dinners

ISBN: 9789000310777

Auteurs: Donna Hay

Publicatiedatum: 05-06-2012

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

In Simple Dinners laat Donna Hay je laten zien hoe je met alledaagse ingrediënten een verrukkelijke, eenvoudige maaltijd op tafel kunt zetten. Zin in een maaltijd met pasta, of kip, maar geen idee wat je wilt maken? Of dat je voor de koelkast staat en geen inspiratie voor een lekkere maaltijd hebt? Donna Hay is van mening dat je als je een ei in de koelkast hebt, je een maaltijd op tafel kunt zetten. Het boek is ingedeelt naar ingrediënt, van ei tot noedels & rijst, van vlees en vis tot chocola. Zo hoef je alleen nog maar een paar verse ingrediënten bij te halen op weg naar huis. De recepten zijn allemaal beschreven in Donna Hays geprezen stijl: eenvoudig, duidelijk en makkelijk. Van Donna Hay zijn bij Unieboek | Het Spectrum ook verschenen: Donna Hay Seizoenskookboek;no time to cook; fast, fresh and simple; Fresh en Light; Donna Hay de basic; nieuwe klassiekers; the new easy; life in balance; basic to brilliance en basis to brilliance kids. Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel. Reacties van lezers "Voorheen was het dagelijkse dilemma: wat gaan we vandaag eten? Tegenwoordig vraag ik me vooral af welk recept ik als eerste zal maken." "Heel inspirerend boek om met simpele ingredienten een heel smakelijke maaltijd te maken. De foto's helpen daar zeker bij, je kunt het gerecht al bijna ruiken!" "De recepten zijn makkelijk te maken en misschien nog belangrijker: alles smaakt heerlijk en alles lukt"
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever