Traditioneel & modern Aziatisch koken

ISBN: 9789000311491

Auteurs: Adam Liaw

Publicatiedatum: 21-08-2012

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De Aziatische keuken is zeer gevarieerd: van Japanse sushi tot Kantonese eend, van noodles en ander streetfood tot verrukkelijke zoete desserts. In Traditioneel & modern Aziatisch koken zijn al deze invloeden terug te vinden. In het traditionele deel geeft Adam Liaw, Australia's tweede Masterchef, veel 'gouwe ouwen'. In het deel over modern Aziatisch koken geeft hij recepten uit de traditionele keuken een moderne 'Westerse' draai. En daar komen heerlijke, nieuwe gerechten uit voort. Bovendien geeft hij uitleg over aantal basisingrediƫnten en technieken (o.a. sushi en tempura maken).
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever