Vis

ISBN: 9789000315581

Auteurs:

Publicatiedatum: 06-02-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De Italiaanse keuken is een van de beste viskeukens ter wereld. Het geheim? Goede, verse ingrediƫnten, puur en eerlijk klaargemaakt. Deze visbijbel bevat meer dan 200 eenvoudige en authentieke recepten voor vis en zeevruchten uit de keuken van de befaamde Zilveren Lepel, vol inspiratie en heel toegankelijk. Dit boek helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van bijna alle voorkomende soorten vis en zeevruchten. Met het oog op duurzaamheid en verkrijgbaarheid geeft De Zilveren Lepel Vis ook alternatieven om optimaal gebruik te maken van de vangst van de dag.De recepten variƫren van een verwarmende driekleurige vislasagne tot een klassieke spaghettini met venusschelpen of gerookte zalmforel met amandelen en groene groente. Allemaal even verrukkelijk en puur Italiaans.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever