Pasta

ISBN: 9789000339808

Auteurs:

Publicatiedatum: 09-07-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

  De Zilveren Lepel Pasta nu als paperback De samenstellers van De Zilveren Lepel hebben een nieuw boek gemaakt: De Zilveren Lepel Pasta. Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner. Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. ‘Dit boek is de perfecte ondersteuning om de grote geheimen van de pasta te ontdekken.’ Roberto Payer
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Andere edities:

      Besproken in de keuken

        Ook van deze auteur

          Ook interessant

            Ook van deze uitgever