Thailand
ISBN: 9789000346431
Auteurs: Jean-Pierre Gabriel
Publicatiedatum: 10-08-2015
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek, 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
De complete kookbijbel over de Thaise keuken
Thailand, het kookboek vertaalt de sfeer van The land of the Smile in een prachtig uitgevoerd boek vol met klassieke recepten, achtergrondinformatie over de keuken van de regio’s en de mooiste foto’s. De Thaise keuken is wereldberoemd door haar uitgebalanceerde blend van verschillende smaken: heet, zoet, zuur en zout. Thailand, het kookboek is de ultieme gids om deze gewaardeerde keuken te ontdekken. Het boek bevat 500 recepten, van simpele snacks en drankjes tot curry’s, roerbakgerechten en desserts. De klassiekers als phat thai en massaman curry komen aan bod, maar ook minder bekende recepten zoals pandan pudding. Allemaal authentieke recepten uit dit levendige en diverse land. De foto’s geven een prachtig inzicht in de Thaise foodcultuur.
Thailand, het kookboek vertaalt de sfeer van The land of the Smile in een prachtig uitgevoerd boek vol met klassieke recepten, achtergrondinformatie over de keuken van de regio’s en de mooiste foto’s. De Thaise keuken is wereldberoemd door haar uitgebalanceerde blend van verschillende smaken: heet, zoet, zuur en zout. Thailand, het kookboek is de ultieme gids om deze gewaardeerde keuken te ontdekken. Het boek bevat 500 recepten, van simpele snacks en drankjes tot curry’s, roerbakgerechten en desserts. De klassiekers als phat thai en massaman curry komen aan bod, maar ook minder bekende recepten zoals pandan pudding. Allemaal authentieke recepten uit dit levendige en diverse land. De foto’s geven een prachtig inzicht in de Thaise foodcultuur.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)