Tarte tatin

ISBN: 9789000347520

Auteurs: Ginette Mathiot

Publicatiedatum: 01-06-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 441: Basis kookboeken

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum |

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Superdik luxe bakboek De beste recepten van de Franse patissier is een bewerking van Ginette Mathiots pattiseriebijbel. Een nuttig en uitgebreid bakboek, dat de Fransen al decennia hebben gekoesterd en nu voor iedereen toegankelijk is gemaakt. De prachtige recepten laten zien hoe eenvoudig het kan zijn om je eigen taarten, gebak en soufflés te maken. Van tarte tatin en hazelnootpetitfourtjes tot kersentaartjes en soezen, van éclairs en meringues tot macarons en madeleines; in totaal meer dan 350 recepten. Of je nu een beginner bent of een volleerd banketbakker, dit standaardwerk mag in geen boekenkast ontbreken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever