Tarte tatin
ISBN: 9789000347520
Auteurs: Ginette Mathiot
Publicatiedatum: 01-06-2015
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 441: Basis kookboeken
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum |
Superdik luxe bakboek
De beste recepten van de Franse patissier is een bewerking van Ginette Mathiots pattiseriebijbel. Een nuttig en uitgebreid bakboek, dat de Fransen al decennia hebben gekoesterd en nu voor iedereen toegankelijk is gemaakt. De prachtige recepten laten zien hoe eenvoudig het kan zijn om je eigen taarten, gebak en soufflés te maken. Van tarte tatin en hazelnootpetitfourtjes tot kersentaartjes en soezen, van éclairs en meringues tot macarons en madeleines; in totaal meer dan 350 recepten. Of je nu een beginner bent of een volleerd banketbakker, dit standaardwerk mag in geen boekenkast ontbreken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)