Pasta
ISBN: 9789000347797
Auteurs:
Publicatiedatum: 30-07-2015
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek, 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
De Zilveren Lepel Kookschool leert je écht Italiaans koken
De Zilveren Lepel Kookschool Pasta bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse pastagerechten. Je vindt in dit boek recepten voor het beste pastadeeg en de klassieke lasagne alla bolognese, maar ook voor cannelloni gevuld met artisjokken en ravioli met witte truffel. Stap-voor-stapfoto's, technieken, informatie over ingrediënten en bij elk recept een smakelijke foto.
De Zilveren Lepel Kookschool is een budgetvriendelijke serie basiskookboeken met recepten van de gerespecteerde experts van De Zilveren Lepel, het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen 60 jaar. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.
‘Het is de afgelopen week de keuken nog niet uit geweest, en ik betwijfel of het de boekenkast ooit gaat halen.’
Janneke Vreugdenhil, NRC.next over De Zilveren Lepel
Janneke Vreugdenhil, NRC.next over De Zilveren Lepel
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)