Pasta

ISBN: 9789000347797

Auteurs:

Publicatiedatum: 30-07-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek, 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De Zilveren Lepel Kookschool leert je écht Italiaans koken De Zilveren Lepel Kookschool Pasta bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse pastagerechten. Je vindt in dit boek recepten voor het beste pastadeeg en de klassieke lasagne alla bolognese, maar ook voor cannelloni gevuld met artisjokken en ravioli met witte truffel. Stap-voor-stapfoto's, technieken, informatie over ingrediënten en bij elk recept een smakelijke foto. De Zilveren Lepel Kookschool is een budgetvriendelijke serie basiskookboeken met recepten van de gerespecteerde experts van De Zilveren Lepel, het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen 60 jaar. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht. ‘Het is de afgelopen week de keuken nog niet uit geweest, en ik betwijfel of het de boekenkast ooit gaat halen.’
Janneke Vreugdenhil, NRC.next over De Zilveren Lepel
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Andere edities:

      Besproken in de keuken

        Ook van deze auteur

          Ook interessant

            Ook van deze uitgever