Zoet & Goed
ISBN: 9789000351121
Auteurs: Henrietta Inman
Publicatiedatum: 20-09-2016
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 441: Basis kookboeken
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Henrietta Inman leert je bakken op niveau
Zoet & goed is een kookboek vol met verrukkelijk recepten voor taarten, cakes, brownies en nog veel meer! Niet alleen vind je hier hoe je spectaculaire cakes maakt, maar ook recepten voor energie-boostende muffins en voedzame brownies mogen niet ontbreken.
Wil je wel eens wat anders proberen dan de standaard cake en brownie, en wil je graag aan de slag met gezondere ingrediënten, dan is dit boek iets voor jou. Want als je zoet eet wil je je daar ook goed bij voelen!
Daarnaast staat dit boek vol met recepten die gluten-, zuivel- en lactosevrij zijn en geen geraffineerde suikers bevatten. Hierdoor zijn veel van de recepten ook uitermate geschikt voor veganisten.
Henrietta Inman is afgestuurd aan de Professional Patisserie Scholarship in Londen en heeft als Chef Gebak in verschillende prijswinnende keukens gewerkt. Nu heeft ze haar eigen patisserie in Suffolk en worden haar recepten gepubliceerd in onder andere Stella Magazine van The Telegraph.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)