Zoet & Goed

ISBN: 9789000351121

Auteurs: Henrietta Inman

Publicatiedatum: 20-09-2016

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 441: Basis kookboeken

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Henrietta Inman leert je bakken op niveau Zoet & goed is een kookboek vol met verrukkelijk recepten voor taarten, cakes, brownies en nog veel meer! Niet alleen vind je hier hoe je spectaculaire cakes maakt, maar ook recepten voor energie-boostende muffins en voedzame brownies mogen niet ontbreken. Wil je wel eens wat anders proberen dan de standaard cake en brownie, en wil je graag aan de slag met gezondere ingrediënten, dan is dit boek iets voor jou. Want als je zoet eet wil je je daar ook goed bij voelen! Daarnaast staat dit boek vol met recepten die gluten-, zuivel- en lactosevrij zijn en geen geraffineerde suikers bevatten. Hierdoor zijn veel van de recepten ook uitermate geschikt voor veganisten.   Henrietta Inman is afgestuurd aan de Professional Patisserie Scholarship in Londen en heeft als Chef Gebak in verschillende prijswinnende keukens gewerkt. Nu heeft ze haar eigen patisserie in Suffolk en worden haar recepten gepubliceerd in onder andere Stella Magazine van The Telegraph
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever