Eat right

ISBN: 9789000355600

Auteurs: Nick Barnard

Publicatiedatum: 01-05-2017

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Moderne kijk op traditionele voedingskennis

Geniet van het ontdekken, bereiden en eten van echte voeding. Geen modieuze diëten of op een bezorgde manier naar je voeding kijken. Maar voedsel op een positieve manier benaderen. Onze voorouders genoten van voortdurend wisselende en veelzijdige, natuurlijke ingrediënten. Die aten zij rauw, gekookt, ontkiemd, gezouten of gefermenteerd. Eat Right is een moderne kijk op die traditionele benadering van voeding. Meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, en volop eenvoudige technieken voor het bereiden van je eigen boter, yoghurt, zuurkool, bouillon, kimchi en meer. Met prachtige fotografie en achtergrondinformatie. Een veelomvattend en inspirerend boek om je kennis over voedsel te verrijken, nieuwe gerechten te leren kennen, jezelf en anderen te verrassen en je gezondheid een boost te geven. • Achtergrondkennis bij gezonde voeding-trend
• Voor de liefhebber van moestuinieren, thuisbrouwen en fermenteren
• Meer dan 100 recepten en veel fotografie   Nick Barnard ergerde zich aan voorbewerkte voedingsmiddelen en moderne productietechnieken. Hij wilde op een positieve manier de regie terugkrijgen over zijn voeding – en zijn gezondheid. Hij richtte met zijn vrouw Rude Health op, een lijn voedingsmiddelen met ingrediënten van oorspronkelijke komaf, waarmee hij vele prijzen won. In dit boek komen zijn liefde voor lekker en natuurlijk eten en zijn aanstekelijke enthousiasme over voedingstradities samen. ‘Wil je leren onthaasten, goed eten en je geweldig voelen? Dit boek wijst je de weg.’ - The Telegraph 'Van de oprichter van cereal-makers Rude Health komt dit verfrissende boek dat focust op de traditionele manier van koken in plaats van een hippe trend te volgen.’ - Daily Telegraph
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever