De zilveren Lepel Napels en de Amalfikust
ISBN: 9789000355679
Auteurs:
Publicatiedatum: 01-06-2017
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek, 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Nieuwe zonnige en veelzijdige recepten van de makers van De Zilveren Lepel
De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust biedt het allerbeste van deze veelzijdige regio in Italië. Rondom de steden Avellino, Benevento en Caserta wordt de keuken geroemd om het lams- en varkensvlees, hazelnoten, kastanjes en heerlijke kazen, zoals de wereldberoemde mozzarella di bufala. De keuken van de idyllische Amalfikust is bijna helemaal gebaseerd op al het heerlijks wat de zee te bieden heeft. Bovendien staat de streek bekend om haar citroenen, bij uitstek geschikt voor de verrukkelijke limoncello.
De gevarieerde combinatie van kust en binnenland en de bijbehorende culinaire tradities, zorgen voor een selectie aan overheerlijke gerechten.
Door de veelzijdige keuken, geweldige ingrediënten en schitterend foodbeeld en foto’s van de omgeving, is dit boek een culinaire reis om van te watertanden!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)