Week Light

ISBN: 9789000371082

Auteurs: Donna Hay

Publicatiedatum: 17-10-2019

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 444: Vegetarische kookboeken

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum | Imprint: Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Week Light: supersnelle maaltijden waar je je goed bij voelt

Donna Hay's nieuwste boek Week light zorgt ervoor dat je gedurende je drukke week goed eet. Snelle en eenvoudige doordeweekse maaltijden, met groente in de hoofdrol. Donna laat je zien dat eten gaat over voeden, bijtanken en energie opdoen, op een manier die barstensvol heerlijke smaken zit. In meer dan 150 makkelijke recepten toont Donna hoe eenvoudig en snel ook heel lekker en smaakvol kan zijn. Als klein meisje hielp zij al in de moestuin van haar grootouders, waar zij de liefde voor verse groente meekreeg. Tegenwoordig is groente vaak de basis van haar doordeweekse gerechten, maar dan nét even wat knapperiger, smakelijker en spannender. Dus dag, sneue salades en sufgekookte wortels. Hallo, overheerlijke groentewereld vol smaak en textuur!En hoewel er nog wel een kipgerechten te vindenis, geeft Donna nu vooral veel vegatarische en zelfs een aantal vegan recepten, of variaties waarmee een gerecht eenvoudig vegan te maken is. Donna geeft je met Week light volop inspiratie om eenvoudig en snel de doordeweekse drukte het hoofd te bieden en er vol energie weer tegenaan te kunnen. Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever