Green

ISBN: 9789000371624

Auteurs: Elly Pear

Publicatiedatum: 09-01-2021

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 444: Vegetarische kookboeken, 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum | Imprint: Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

'GREEN staat vol met slimme, inventieve en overheerlijke vegetarische recepten. Ik ben dol op dit boek!' - Anna Jones, vegetarisch foodexpert van The Guardian

Overheerlijk en slim variëren zonder vlees 

GREEN laat zien hoe je op écht eenvoudige manier je maaltijden kunt transformeren naar overheerlijke, tijdbesparende vegetarische en vegan gerechten voor doordeweeks, en naar inventieve, iets uitgebreidere weekendmaaltijden. Bestsellerauteur Elly Pear beschrijft hoe je simpel kunt variëren met vega en vegan gerechten naar jouw eigen smaak. Ze geeft slimme opties om een gerecht snel en gemakkelijk te bereiden, of juist wat bijzonderder te maken. GREEN biedt meer dan 100 eenvoudige recepten voor iedereen die meer plantaardig wil eten. Ze zijn ontwikkeld voor werkdagen én voor weekenden, dus je hebt genoeg keuze voor elke dag en voor iedere gelegenheid. De doordeweekse recepten gaan uit van snelheid en gemak; de weekendrecepten zijn gemaakt voor als je iets meer tijd hebt, als je eens wilt uitpakken of zin hebt in wat bijzonders. Of je nu vegetariër of veganist bent, of gewoon een beetje minder vlees wilt eten: GREEN biedt je gemakkelijke, flexibele opties die smaken naar meer! Inclusief ‘love food, hate waste’- informatie, tips om restjes te bewaren, en menu-ideeën Met meer dan 100 eenvoudige recepten De Britse Elly Curshen – beter bekend als Elly Pear – is een autoriteit op het gebied van alles wat lekker is. Zij richtte in Bristol het Pear Café op, is Sunday Times-bestseller culi-auteur, food columnist, foodpanel-jurylid en geeft kooklessen. Elly's stijl is helder, fris, toegankelijk, inventief én zonder vlees. Geïnspireerd door wereldkeukens, maar met haar blik gericht op lokaal verkrijgbare ingrediënten. 'Als je vegetariër of veganist bent, leer ik je in dit boek veel dingen die je misschien nog niet wist – andere ingrediënten, verschillende manieren om ernaar te kijken en een nieuwe benadering van het koken. Als je wel vlees eet, is het mijn doel om je te bewijzen dat een maaltijd zonder vlees voedzaam, verrassend en overheerlijk kan zijn!' - Elly Pear 'Perfect voor thuiskoks die elke dag van de week lekker willen eten, en voor iedereen die meer vegetarische en plantaardige maaltijden probeert toe te voegen aan het menu.' - The Happy Foodie
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever