Life of Pie

ISBN: 9789000374649

Auteurs: Kim Schilte

Publicatiedatum: 20-10-2022

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum | Imprint: Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Het is tijd voor de sweet side of life!

In een wereld waarin healthy hip is, geen dag volledig zonder work-out en een green juice nooit mag ontbreken, besloot Life of Pie dat we ook minstens zo hard de sweet side of life moeten koesteren. Met succes. Wat als een kleine 'hidden bakery' begon, is inmiddels uitgegroeid tot een dagelijkse sugar rush waar vele Instagramgebruikers aan verslaafd zijn geraakt. Life of Pie is de trendsetter op het gebied van het 'nieuwe bakken'. Weg met de slagroomtaart en de roomsoes en kom maar door met de drip cake en de unicorn cupcakes. Geen verjaardag, bruiloft of gender reveal party is compleet zonder een cake die er net zo waanzinnig, perfect en origineel uitziet als op de Instagramfeed van Life of Pie. Met dit boek – van oprichtster en eigenaresse Kim Schilte – kun je nu ook zelf thuis aan de slag. Want wat blijkt? Het is helemaal niet zo moeilijk als je denkt! Met heel duidelijke uitleg over de techniek van het maken, bakken en decoreren, maak je zelf in no-time de prachtigste cakes en sweets. Lekker én een lust voor het oog. Kim Schilte heeft een motto: 'Als er iets is wat je wil dan kan je dat.' Zo heeft ze ook de meest populaire bakery van Nederland opgezet: Life of Pie. Mensen denken dat Life of Pie een gigantische formule is. Not true. Met een team van vier staan ze te knallen. Dag en nacht. Het enige wat telt zijn de producten. Een goed mooi en lekker product. Iets wat gemaakt is met liefde en veel passie en al dan niet belangrijk: voor ieder wat wils. Kim droomt ervan om mensen de liefde voor goede en mooie producten te laten begrijpen en om te laten zien hoe mooi de ambacht van het bakken is. Bakken is voor iedereen. Voor jong en oud, groot en klein. Life of Pie laat zien dat alles met een beetje creativiteit echt mogelijk is.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever