Bijzonder simpel
ISBN: 9789000375585
Auteurs: Alison Roman
Publicatiedatum: 09-09-2020
Publicatiestatus: aankondiging
Publicatievorm: Digital download
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Een van de beste kookboeken van het jaar – volgens The Guardian, The New York Times, Buzzfeed en Food Network
Dat liefde door de maag gaat bewijst Alison Roman door harten te veroveren met haar simpele maar fenomenale recepten in Bijzonder simpel!
De lezers van The New York Times kenden deze charmante en grappige culinaire koningin al langer maar zoals dat gaat met toprecepten, verspreiden ze zich razendsnel.
Haar kikkererwtenstoofpot (door thuiskoks omgedoopt tot The Stew) en haar recept voor koekjes (The Cookie!) zijn wereldwijd omarmd. Ze werd het gezicht van het thuiskoken tijdens de corona-lockdown. Ook in Nederland en België kan Alison rekenen op veel prominente fans en aandacht.
Haar populariteit dankt ze aan haar geen gedoe-mentaliteit: ‘Ik doe mijn uiterste best om mijn recepten te focussen op wat er in de voorraadkast ligt, en ze zó flexibel te maken dat je kunt wisselen van ingrediënt op basis van wat je toch al in huis hebt.’
• Bijzonder koken met alledaagse ingrediënten
• Hét nieuwe culinaire fenomeen
• Bekend van #thestew en #thecookie ‘Alison Roman is de food writer van The New York Times én onze nieuwe culinaire crush.’ - KNACK ‘De onweerstaanbare Alison Roman is niet bang voor een scheutje extra olijfolie, brengt de lol terug in de keuken en voelt als een culinaire vriendin.’ - Monique van Loon, culinair schrijver ‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur ‘Alison is fantastisch. Je wilt haar zijn.’- Jet van Nieuwkerk, presentatrice Wat eten we (Net5) ‘Alison Roman leidt ons vrolijk door het beloofde land van home cooking.’ - Samin Nosrat, auteur Zout, vet, zuur, hitte Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.
De lezers van The New York Times kenden deze charmante en grappige culinaire koningin al langer maar zoals dat gaat met toprecepten, verspreiden ze zich razendsnel.
Haar kikkererwtenstoofpot (door thuiskoks omgedoopt tot The Stew) en haar recept voor koekjes (The Cookie!) zijn wereldwijd omarmd. Ze werd het gezicht van het thuiskoken tijdens de corona-lockdown. Ook in Nederland en België kan Alison rekenen op veel prominente fans en aandacht.
Haar populariteit dankt ze aan haar geen gedoe-mentaliteit: ‘Ik doe mijn uiterste best om mijn recepten te focussen op wat er in de voorraadkast ligt, en ze zó flexibel te maken dat je kunt wisselen van ingrediënt op basis van wat je toch al in huis hebt.’
• Bijzonder koken met alledaagse ingrediënten
• Hét nieuwe culinaire fenomeen
• Bekend van #thestew en #thecookie ‘Alison Roman is de food writer van The New York Times én onze nieuwe culinaire crush.’ - KNACK ‘De onweerstaanbare Alison Roman is niet bang voor een scheutje extra olijfolie, brengt de lol terug in de keuken en voelt als een culinaire vriendin.’ - Monique van Loon, culinair schrijver ‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur ‘Alison is fantastisch. Je wilt haar zijn.’- Jet van Nieuwkerk, presentatrice Wat eten we (Net5) ‘Alison Roman leidt ons vrolijk door het beloofde land van home cooking.’ - Samin Nosrat, auteur Zout, vet, zuur, hitte Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)