Het pegan dieet

ISBN: 9789000380848

Auteurs: Mark Hyman

Publicatiedatum: 10-01-2022

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Digital download

NUR: 443: Dieetboeken

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum | Imprint: Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Het beste uit twee werelden voor een gezonde levensstijl

New York Times-bestsellerauteur Mark Hyman presenteert Het Pegan dieet. 'Pegan' is een combinatie van het paleo- en het vegan-dieet, waarin plantaardig en onbewerkt voedsel centraal staat. In dit boek legt Mark Hyman uit hoe je de beste aspecten van het paleo-dieet (goede vetten, beperkte geraffineerde koolhydraten, beperkte suikers) kunt combineren met het vegan-dieet (heel veel verse en gezonde groenten). Zo krijg je een heerlijk dieet dat niet alleen goed is voor je hersenen en je lichaam, maar ook beter voor de planeet – zonder dat je vlees, vis en zuivel helemaal af hoeft te zweren. Met 30 recepten en tal van infographics, biedt Het Pegan dieet een uitgebalanceerde en makkelijk te volgen methode, die je zal helpen om fit, gezond, gefocust en gelukkig te worden en te blijven – een leven lang. Mark Hyman is arts, dertienvoudig #1 New York Times-bestsellerauteur en een internationaal bekende voorvechter van een gezonde levensstijl. Hij is onder andere hoofd strategie en innovatie van het Cleveland Clinic Center for Functional Medicine en medisch editor voor de Huffington Post. Hij is tevens een veelgevraagde gast in vele tv-shows in de Verenigde Staten, zoals CBS This Morning, Good Morning America, CNN Tonight en The Dr. Oz Show. Ook is hij host van het een van de bekendste medische podcasts: The Doctor's Farmacy. 'Lees dit boek om te leren hoe voeding ook een medicijn kan zijn. Dr. Mark Hyman laat je als geen ander zien wat je moet eten om jezelf beter te voelen en hoe je tegelijkertijd je voedingspatroon van de grond af opnieuw
op kunt te bouwen!' − Dave Asprey, auteur van The Bulletproof Diet
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

    Besproken in de keuken

      Ook van deze auteur

        Ook interessant

          Ook van deze uitgever