Japan - het vegetarische kookboek

ISBN: 9789000389971

Auteurs: Nancy Singleton Hachisu

Publicatiedatum: 23-08-2023

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 444: Vegetarische kookboeken, 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum | Imprint: Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De ultieme collectie van 250 vegetarische recepten uit de Japanse keuken

Japan - het vegetarische kookboek laat de elegante eenvoud zien van de Japanse vegetarische keuken. De recepten zijn ingedeeld naar bereidingswijze en met verse ingrediënten van het seizoen bereid. Zowel de prachtige fotografie als de recepten reflecteren de bewuste aandacht en waardering van de Japanse keuken voor de natuur. Nancy Singleton Hachisu is dé culinaire autoriteit en laat zien hoe je de unieke smaken van de Japanse keuken ook thuis op tafel kunt zetten. Daarnaast deelt ze haar expertise over Japanse ingrediënten en de cultuur, rituelen en tradities van deze uitzonderlijke keuken. Nancy Singleton Hachisu werd geboren in Californië en woont met haar Japanse echtgenoot op een boerderij in de provincie Saitama. Ze schreef vier boeken, waaronder Japan: het kookboek en droeg bij aan The Art of Eating, Saveur, Food & Wine, National Geographic Food, en BBC Travel. Hachisu was ook te zien in de ‘Salt’ aflevering van de bekende Netflix-serie Salt Fat Acid Heat, van Samin Nosrat, haar boek Zout, vet, zuur, hitte verscheen eerder succesvol bij Spectrum.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever