Even more Basics to Brilliance

ISBN: 9789000391332

Auteurs: Donna Hay

Publicatiedatum: 07-11-2023

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 441: Basis kookboeken

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum | Imprint: Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Het langverwachte vervolg op de bekendste klassieker van Donna Hay

Toen Donna Hay in 2016 Basics to Brilliance lanceerde, had ze niet durven dromen dat dit dé bestseller werd waaruit mensen over de hele wereld vandaag nog steeds hun signature dishes koken. In Even more Basics to Brilliance komt Donna terug met nóg meer overheerlijke basisrecepten die iedere thuiskok in zijn of haar repertoire zou moeten hebben; voorzien van variaties met eenvoudige smaaktwists en shortcuts die de recepten van basic naar brilliance brengen. Het boek bevat ruimschoots bewezen klassiekers van Donna, maar ook eenvoudige en comfortrijke basisrecepten als bouillon voor ramen (hallo umami bowls!), de heerlijkste tomatensaus uit de oven (zeg maar dag tegen roeren boven het fornuis!) en het makkelijkste, bij-álles-te-serveren yoghurt flatbread. Om over de luchtigste foolproof carrot cake en Baskische ‘burnt’ cheesecake nog maar te zwijgen. Ieder basisrecept wordt gevolgd door slimme smaakvariaties en suggesties om het koken nóg makkelijker te maken. Zo kan iedere thuiskok vol vertrouwen zijn of haar kookkunsten zelf tot een hoger niveau tillen. Een must voor iedere fan van Basics to Brilliance! Als de toonaangevende en bestverkopende kookboekauteur van AustraliĆ« heeft Donna Hay (1970) het hart van bijna elke thuiskok veroverd; in haar eigen land en ver daarbuiten. Donna is een internationaal fenomeen en zij staat voor toegankelijke maar creatieve recepten en prachtig beeld. Van haar kookboeken werden wereldwijd meer dan zeven miljoen exemplaren verkocht.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever