REPEAT

ISBN: 9789000392476

Auteurs: Antoinette Hertsenberg Eva Koffeman

Publicatiedatum: 23-04-2024

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 444: Vegetarische kookboeken, 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum | Imprint: Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Vegan recepten van Antoinette Hertsenberg en haar dochter Eva Koffeman, die je keer op keer blijft maken

Goede kookboeken zitten onder de vlekken. Maak voor dit boek geen ruimte op je boekenplank maar op je aanrecht. Antoinette en haar dochter Eva staan al ruim 10 jaar met veel plezier samen in de keuken en delen hun vegan classics met jou. Dit zijn de recepten die Antoinette en Eva steeds weer maken. En jij straks ook. Niet alleen omdat ze vegan zijn, maar omdat ze verrassend, snel, gezond en onweerstaanbaar zijn. En omdat je partner, kinderen en vrienden erom blijven vragen. Kook, geniet, repeat. Van perzik-panzanella met romige basilicumdressing en creamy pasta al limone met groene asperges tot Midden-Oosterse traybake met harissayoghurt en goed-te-pruimen-crumble. Met dit boek heb je elke dag een maaltijd om naar uit te kijken. Noot van redactie: in de vroege exemplaren van de eerste druk van dit boek zat nog geen insteekpagina met de recepttekst van de gouden granola. Download deze hier vanaf: www.spectrumboeken.nl/goudengranola Antoinette Hertsenberg is Radar-presentatrice en programmamaker bij de AVROTROS. Eerder presenteerde ze Opgelicht?!, EenVandaag en Dokters van morgen. Voor haar grote invloed op het Nederlandse medialandschap ontving ze in 2022 de Media Oeuvre Award. Ze publiceerde eerder diverse vegetarische kookboeken waaronder de bestsellers De Dunne Vegetariër en Vegeterranean. Eva Koffeman is copywriter en maakt nationale campagnes bij een reclamebureau. Ze studeerde aan University College Utrecht en behaalde twee masters in consumentenmarketing en gedragscommunicatie. Eerder was ze jongerenvertegenwoordiger Biodiversiteit & Voedsel bij de Verenigde Naties en werd ze uitgeroepen door Food100 tot Voedselheld van 2021.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever