Meat Your Inner Chef
ISBN: 9789000396269
Publicatiedatum: 08-10-2024
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum | Imprint: Spectrum
Ben jij klaar om jouw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?
Stap binnen in de wereld van kwaliteitsvlees, waar genieten vooropstaat en passie en expertise samenkomen. In dit boek ontdek je gerechten passend bij elk seizoen. Onder leiding van vakslager Jos Havekotte en vuurmeester Marcel Maassen, zet jij de lekkerste vleesrecepten op tafel – van een honing-mosterd glazed lamsbout tot een iberico rack met kersenlaksaus. Met onze heerlijke recepten, uitgebreide vleeskennis en wijntips van een sommelier, heb jij na dit boek alle skills in huis en neem je alleen nog maar genoegen met een diner van wereldklasse. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons, let maar op! Jos Havekotte en Marcel Maassen zijn de experts van The Meatlovers: de online vleesspecialist van Nederland en België. Jos is een vakslager met een passie voor verse producten. Met zijn interessante wetenswaardigheden en praktische tips kun je optimaal voorbereid aan de slag. Marcel is een gepassioneerde barbecuekoning en wandelende, schrijvende en kletsende barbecue-Wikipedia.Bron: Titelbank (ongeredigeerd)