Alles over Ayurveda Kookboek

ISBN: 9789000398003

Auteurs: Marleen Dijkhoff Cielke Sijben

Publicatiedatum: 25-04-2025

Publicatiestatus: aankondiging

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum | Imprint: Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Alles over Ayurveda Kookboek – simpele recepten voor iedereen & elk seizoen

Het Alles over Ayurveda Kookboek staat boordevol informatie over Ayurveda en voeding, en biedt meer dan 75 makkelijke (en heerlijke!) recepten voor elke dosha en elk seizoen. Denk aan een pompoen-pastinaaklasagne, Ayurveda-proof ontbijtjes (zoals een dadelsmoothie), chocolade fudge, rijstnoedels met whipped tahinsaus en warme lunchbowls. Alles is afgestemd op de drie Ayurvedische seizoenen – Vata, Pitta en Kapha – en past perfect bij jouw dosha-type. Verwacht simpele, voedende en niet te vergeten heerlijke gerechten. De recepten zijn stuk voor stuk getest door Marleen en Cielke in hun drukke dagelijkse leven. Zo weet je zeker dat ze niet alleen heerlijk smaken, maar ook makkelijk te maken zijn. Marleen en Cielke hadden een hectisch leven met een carrière, gezin, vrienden en feestjes, maar verlangden naar meer balans, zowel lichamelijk als mentaal. Ayurveda kwam op hun pad en dit veranderde hun leven totaal. Slaapproblemen verdwenen, ze kregen een gezond gewicht (dag opgeblazen buik!), hadden meer energie, minder stress en een probleemloze menstruatiecyclus. Ze leerden zichzelf én hun omgeving beter begrijpen. Hun ervaringen deelden ze in de bestseller Alles over Ayurveda, waarin al een aantal recepten stonden, maar lezers bleven vragen om meer inspiratie voor heerlijke Ayurvedische gerechten. Marleen Dijkhoff is afgestudeerd Ayurvedisch Voedings- en Lifestylecoach en heeft haar eigen coachingpraktijk. Ze helpt vrouwelijke ondernemers winst te behalen met hun gezondheid én hun carrière. Cielke Sijben volgde in 2016 een yoga-opleiding in India en leerde daar de eerste beginselen van Ayurveda. Ze is in 2022 afgestudeerd tot Ayurvedisch therapeut, volgde meerdere Vedische kookworkshops en geeft nu Ayurvedische massages en consults in haar praktijk in Utrecht. Samen maken zij De Ayurveda Podcast.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever