Nieuwe wokrecepten

ISBN: 9789002219832

Auteurs: Piet Huysentruyt

Publicatiedatum: 22-09-2006

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen

nieuwe PIET HUYSENTRUYT
WOKRECEPTEN
SUPERSNEL EN OVERHEERLIJK
Wokken is een populaire kooktechniek. Niet alleen omdat je zo in een mum van tijd een heerlijk maal kunt bereiden, maar ook omdat het een gezonde manier van koken is. Maar soms ontbreekt het ons aan inspiratie om iets nieuws en lekkers in de wokpan te roerbakken.
Wie lekker, snel en eenvoudig koken zegt, denkt onmiddellijk aan Piet Huysentruyt. Vier jaar na zijn bestseller Alles in de wok heeft Piet genoeg recepten bedacht en uitgeprobeerd voor een tweede wokboek: Nieuwe wokrecepten. Piet slaagt er ook nu weer in eigen, inheemse producten harmonieus te combineren met exotische of uitheemse ingredi en. Zo komt hij tot verrassende smaakcombinaties in de wokpan. Het resultaat mag er wezen: ruim honderd recepten met groenten, vis, schaal - en schelpdieren of vlees in de hoofdrol. Wat dacht je van: zalmwok met broccoli en cashewnoten, sint-jakobsvruchten met kerrie en sinaasappel, kip met olijf, tomaat, mozzarella en pasta, eend in grenadinesaus, lam met gewokte asperges of varkenshaasje met rode paprika en gember? De receptfoto's erbij doen je al watertanden zodra je de Nieuwe wokrecepten van Piet doorbladert.
Al jarenlang is PIET HUYSENTRUYT een niet meer weg te denken persoonlijkheid in het Vlaamse medialandschap. In SOS-Piet is hij de redder in nood bij vele culinaire problemen. Zijn Lekker Thuis-reeks, die een waardige opvolger heeft gevonden in De Perfecte Keuken, leeft voor altijd voort in de Kookbijbel, een bestseller van formaat. In Leven & koken als Piet in Frankrijk vertelt Piet hoe hij in de Ard e een thuis vond en laat hij jew heerlijke Franse gerechten proeven. Ook op het gebied van eten en gezondheid laat hij zich niet onbetuigd, dat bewijzen Creatief koken voor diabetici en Hartvriendelijk koken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever