Vis in 30 minuten

ISBN: 9789002252051

Auteurs:

Publicatiedatum: 16-05-2012

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De populariteit van vis, schaal- en schelpdieren is de laatste jaren sterk toegenomen. Voedingsdeskundigen raden ons aan om twee keer per week vis te eten. Vette vis mag niet op het menu ontbreken, omdat hij rijk is aan omega 3-vetzuren. Vis is gelukkig ook erg lekker en snel klaar te maken. Dat blijkt ten overvloede uit Vis in 30 minuten. Met vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos variëren. Er is keuze uit talloze soorten: kabeljauw, zalm, pladijs, heilbot, roodbaars, victoriabaars, tilapia, garnalen, mosselen, scampi en nog veel meer. Bovendien kunnen ze op diverse manieren worden bereid: gebakken, gepocheerd, in papillot, in de wok of op de barbecue... Al deze vissoorten en bereidingswijzen komen aan bod in Vis in 30 minuten. Een greep uit het aanbod: zalmwok met broccoli en cashewnoten, gepocheerde tong in kokossaus, zeeduivel met romige tomatensaus of pittige gamba's met mangodressing. Variatie genoeg dus, maar één ding hebben de recepten gemeen: ze zijn allemaal gemakkelijk en snel te maken. Dus laat je inspireren en ga aan de slag. Er is geen enkele excuus meer waarom je vis niet op het menu zou zetten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever