Basic ijs

ISBN: 9789020918755

Auteurs: Christophe Declercq

Publicatiedatum: 27-03-2012

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Login voor het inkijkexemplaar

Hoe maak je zelf het lekkerste ijs en de heerlijkste sorbets? Verfrissend in de zomer, verfijnd in de winter: ijsdesserts vormen een ideale afsluiter van de maaltijd, maar je kunt ze net zo goed als tussendoortje aanbieden. In Basic Ijs selecteert Christophe Declercq ruim zestig haalbare ijs- en sorbetrecepten, eenvoudig klaar te maken met of zonder ijsmachine. Na een inleiding met de basisregels over ijs legt hij stap voor stap uit hoe je de desserts bereidt - niet alleen klassiekers als vanilleroomijs, granité en ijssoufflé, maar ook vernieuwende recepten als basilicumsorbet of kaneelroomijs. Bij alle recepten horen duidelijke stappenfoto's, zodat ijsbereidingen een koud kunstje worden voor elke hobbykok.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever