Vrienden vragen 2
ISBN: 9789020965810
Auteurs: M. De Naeyer
Publicatiedatum: 01-07-2006
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij
Vier jaar na haar eerste bestseller pakt Marleen De Naeyer uit met het vervolg op Vrienden Vragen. Een heerlijk eenvoudig concept met sterke, makkelijke en niet - alledaagse bereidingen die een glimlach op je gezicht toveren. Gerechten om thuis klaar te maken en een hele tafel vrienden te verwennen.
In dit boek besteedt Marleen veel aandacht aan kleine hapjes, broodjes en salades. Maar er is ook aandacht voor feestelijke bereidingen en voor gerechten die je doen terugdenken aan de voorbije vakantie.
Helemaal achteraan prijkt een heel hoofdstuk zoets, met toetjes en taartjes. Vrienden Vragen is een boek voor verrassende culinaire ontmoetingen.
Marleen De Naeyer is praktijkleraar in de Brugse bakkerij-, slagerij- en hotelschool Ter Groene Poorte en verzorgde eerder al de boeken Sierlijk schotels schikken en het eerste deel van Vrienden Vragen.
schikken en het eerste deel van Vrienden Vragen.
Kris Vlegels is een van Belgi beste foodfotografen en heeft boeken als Tables d'H tes, Havanna's, grands crus uit Cuba en Puur Provence op zijn actief.
In dit boek besteedt Marleen veel aandacht aan kleine hapjes, broodjes en salades. Maar er is ook aandacht voor feestelijke bereidingen en voor gerechten die je doen terugdenken aan de voorbije vakantie.
Helemaal achteraan prijkt een heel hoofdstuk zoets, met toetjes en taartjes. Vrienden Vragen is een boek voor verrassende culinaire ontmoetingen.
Marleen De Naeyer is praktijkleraar in de Brugse bakkerij-, slagerij- en hotelschool Ter Groene Poorte en verzorgde eerder al de boeken Sierlijk schotels schikken en het eerste deel van Vrienden Vragen.
schikken en het eerste deel van Vrienden Vragen.
Kris Vlegels is een van Belgi beste foodfotografen en heeft boeken als Tables d'H tes, Havanna's, grands crus uit Cuba en Puur Provence op zijn actief.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)