Puur provence

ISBN: 9789020965940

Auteurs: E. Verdonck

Publicatiedatum: 01-07-2006

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De Provence heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht, maar dat ligt sinds kort niet alleen meer aan de zon, de kleuren, of het tikken van de p nqueballen. In een klein dorp aan de glooiingen van de Alpilles bevindt zich Le Bistrot d'Eygali s, het restaurant van de Belgen Wout en Suzy Bru. Het leven chez bru is opvallend modern, met een trendy, lichte en pure keuken die het restaurant intussen al twee Michelinsterren opleverde.
En de Provence in dit verhaal? Die proef je in de olijfolie, in het lamsvlees, in de truffels en de zondoorstoofde tomaten. De keuken van Wout Bru staat bol van de smaak. Bru kookt op het ritme van de seizoenen, met producten en ingredi en die in dit boek worden uitgelegd. Met de meer dan veertig verschillende recepten kun je zelf aan de slag. Als de zon een beetje mee wil...
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever