Koken met sterren
ISBN: 9789020966084
Auteurs:
Publicatiedatum: 01-07-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij
Welk soort keuken verkiest Ingeborg? Waarom heeft Marc de Bel een hekel aan kaasbolletjes?
Kookt Peter Van Asbroeck ook graag thuis? Mist Kurt Rogiers de Belgische keuken in Nederland?
Eet Bart Wellens altijd pasta?
Hoe maakt Els Tibau een crème brûlée?
Dit en nog veel meer kom je allemaal te weten in dit heerlijke kookboek. 20 Bekende Vlamingen geven hun culinaire geheimen prijs en schotelen u hun favoriete menu's voor.
Kookt Peter Van Asbroeck ook graag thuis? Mist Kurt Rogiers de Belgische keuken in Nederland?
Eet Bart Wellens altijd pasta?
Hoe maakt Els Tibau een crème brûlée?
Dit en nog veel meer kom je allemaal te weten in dit heerlijke kookboek. 20 Bekende Vlamingen geven hun culinaire geheimen prijs en schotelen u hun favoriete menu's voor.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)