Carnet de cuisine Christian Denis restaurant Clos St. Denis

ISBN: 9789020969641

Auteurs: J. van Hemeledonck

Publicatiedatum: 01-07-2007

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

THUIS LEREN KOKEN ALS EEN STERRENCHEF
Christian Denis
Veertig authentieke, originele recepten van Christian Denis, de sterrenchef van restaurant Clos St. Denis.
Jan Van Hemeledonck verdiepte zich in de herkomst, het gebruik en de troeven van twaalf Haspengouwse streekproducten. Christian Denis bereidde met die specialiteiten verrassende gerechten.
Deze culinaire ontdekkingstocht is intens verweven met de sublieme fotografie van Philippe Debeerst.
Het vijfde deel in de succesreeks 'Carnet de cuisine'
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever