Puur India
ISBN: 9789020970036
Auteurs: J. Hellon
Publicatiedatum: 01-07-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij
La Porte des Indes
Het authentieke verhaal van het beroemde restaurant aan de Brusselse Louizalaan. Sinds 1984 opent La Porte des Indes de poorten naar een betoverende wereld, de geschiedenis van de Frans-Indische keuken, het culinaire erfgoed van India.
LA PORTE DES INDES is de droom van Karl Steppé, stichter van de Blue Elephant groep, een foodie en een man met een liefde voor oosters antiek. In de rijkelijke interieurs geniet je van de sfeer van Frans-kolonisch India en beleef je een unieke stijl van de kruidige Indische keuken.
PUUR INDIA serveert het beste uit de receptuur van La Porte des Indes. Meer dan 80 heerlijke specialiteiten met straatsnacks uit Mumbay, kebab en samosa's gerechten uit de tandoor, curry's en chutneys, desserts en cocktails. Alle bereidingen worden duidelijk uitgelegd en elk hoofdstuk geeft je nuttig advies over het verkrijgen van de producten. Met heel wat informatie over het uitgebreide palet aan kruiden en specerijen, Indische these en de gepaste wijnen.
Het authentieke verhaal van het beroemde restaurant aan de Brusselse Louizalaan. Sinds 1984 opent La Porte des Indes de poorten naar een betoverende wereld, de geschiedenis van de Frans-Indische keuken, het culinaire erfgoed van India.
LA PORTE DES INDES is de droom van Karl Steppé, stichter van de Blue Elephant groep, een foodie en een man met een liefde voor oosters antiek. In de rijkelijke interieurs geniet je van de sfeer van Frans-kolonisch India en beleef je een unieke stijl van de kruidige Indische keuken.
PUUR INDIA serveert het beste uit de receptuur van La Porte des Indes. Meer dan 80 heerlijke specialiteiten met straatsnacks uit Mumbay, kebab en samosa's gerechten uit de tandoor, curry's en chutneys, desserts en cocktails. Alle bereidingen worden duidelijk uitgelegd en elk hoofdstuk geeft je nuttig advies over het verkrijgen van de producten. Met heel wat informatie over het uitgebreide palet aan kruiden en specerijen, Indische these en de gepaste wijnen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)