Fermentista

ISBN: 9789020970944

Auteurs: Marta Klejman, Joanna Klejman

Publicatiedatum: 01-04-2025

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Digital download

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 441: Basis kookboeken

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | | Imprint: Lannoo

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Gefermenteerde groenten versterken je gezondheid en immuniteit, en zijn helemaal hot! Kom alles te weten over de voordelen van deze natuurlijke superfood Met basisrecepten en combinaties om heerlijke gerechten met deze smaakbommetjes te maken Gefermenteerde rauwe groenten zijn heerlijk krokant, zurig en fris. Ze zitten boordevol probiotica die je natuurlijke weerstand optimaliseren. Marta en Joanna Klejman, Poolse tweelingzussen die in Belgiƫ wonen, ondervonden zelf de nadelen van bewerkte voeding op hun gezondheid. Zodra ze ontdekten hoe belangrijk het darmmicrobioom is voor de gezondheid, beseften ze al gauw hoezeer ze de gefermenteerde voeding uit hun kindertijd in Polen misten. Ze begonnen opnieuw met fermenteren en ervaarden de krachtige gezondheidsvoordelen.
Nu blazen ze deze traditionele recepten met passie nieuw leven in en ontwikkelen ze daarnaast nieuwe recepten. In Fermentista delen ze graag hun kennis over de kunst en voordelen van fermenteren. Ze leggen de basisrecepten helder en duidelijk uit, zodat iedereen er direct mee aan de slag kan. Daarnaast presenteren ze heerlijke recepten waarin krokante, frisse groenten verwerkt zijn.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Identiek (andere verschijningsvorm):

    Besproken in de keuken

      Ook van deze auteur

        Ook interessant

          Ook van deze uitgever