De Japanse keuken van miso tot matcha
ISBN: 9789020978544
Auteurs: Inge Rylant
Publicatiedatum: 10-09-2025
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | | Imprint: Lannoo
Duik in de rijke smaken van de Japanse keuken me deze geïllustreerde gids die je meeneemt op culinaire ontdekkingstocht. Dit compacte boekje biedt een schat aan informatie over iconische japanse gerechten en ingrediënten, van miso tot matcha, van tofu tot tempura. Perfect voor avontuurlijke thuiskoks, nieuwsgierige reizigers en iedereen die verder wil dan sushi en ramen.
Met levendige illustraties en verrassende hoofdstukken helpt deze gids je de authentieke smaken van Japan te ontdekken, of je nu in een izakaya - een Japans eethuisje - zit of door een Japanse supermarkt struint.
Een visueel feest en een smakelijke reis in één!
Een visueel feest en een smakelijke reis in één!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)