De Japanse keuken van miso tot matcha

ISBN: 9789020978544

Auteurs: Inge Rylant

Publicatiedatum: 10-09-2025

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | | Imprint: Lannoo

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Duik in de rijke smaken van de Japanse keuken me deze geïllustreerde gids die je meeneemt op culinaire ontdekkingstocht. Dit compacte boekje biedt een schat aan informatie over iconische japanse gerechten en ingrediënten, van miso tot matcha, van tofu tot tempura. Perfect voor avontuurlijke thuiskoks, nieuwsgierige reizigers en iedereen die verder wil dan sushi en ramen. Met levendige illustraties en verrassende hoofdstukken helpt deze gids je de authentieke smaken van Japan te ontdekken, of je nu in een izakaya - een Japans eethuisje - zit of door een Japanse supermarkt struint.
Een visueel feest en een smakelijke reis in één!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever