Japanese cuisine from miso to matcha

ISBN: 9789020978551

Auteurs: Inge Rylant

Publicatiedatum: 15-09-2025

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | | Imprint: Lannoo

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Immerse yourelf in the rich flavour of Japanese cuisine with this illustrated guide that takes you on a culinary journey. A wealth of information on iconic Japanese dishes ans ingredients, packed into one handy guidebook. Perfect for adventurous home cooks, curious travellers and anyone who wants to go beyond sushi and ramen. With vivid illustrations and chapter after chapter of surprises, this compact booklet will help you discover the authentic flavours of Japan, whether you're reading at home, sitting in an izakaya or wandering through a Japanese supermarket.
A visual feast and culinary tour all in one!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever