Basic brood
ISBN: 9789020985290
Auteurs: F. Deldaere Frank Deldaele
Publicatiedatum: 01-07-2009
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij
Overheerlijk ovenvers;;;Wat zijn de basisregels om brood en bakkerijproducten te maken? Hoe bak ik brioches, croissants of suikerbrood? Hoe bereid ik hartige broodjes zoals spek- of kruidenbroodjes, salamiolijvenbroodjes?;;;Broodexpert Frank Deldaele zorgt voor heldere recepturen, geschikt voor elke hobbykok en geeft praktische tips bij elk recept.;;;Met duidelijke stap-voor-stapfoto's bij elk bakkerijproduct en beelden van het eindresultaat om in te bijten;;;De nieuwste telg in de succesreeks Basic van Lannoo Versgebakken broodjes verspreiden een heerlijke, onweerstaanbare geur, maar hoe begin je eraan? Wat zijn de basisregels om brood en bakkerijproducten te maken? Hoe kan ik zelf croissants, suikerbrood of brioches maken? Hoe bereid ik hartige broodjes zoals spek- of kruidenbroodjes, salami-olijvenbroodjes? Broodexpert Frank Deldaele zorgt voor glasheldere recepturen, geschikt voor elke hobbykok en geeft praktische tips bij elk recept. Fotograaf Lennert Deprettere zorgt voor de duidelijke stap-voor-stapfoto's bij elk recept en beelden van het eindresultaat om in te bijten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)