Basic brood

ISBN: 9789020985290

Auteurs: F. Deldaere Frank Deldaele

Publicatiedatum: 01-07-2009

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Overheerlijk ovenvers;;;Wat zijn de basisregels om brood en bakkerijproducten te maken? Hoe bak ik brioches, croissants of suikerbrood? Hoe bereid ik hartige broodjes zoals spek- of kruidenbroodjes, salamiolijvenbroodjes?;;;Broodexpert Frank Deldaele zorgt voor heldere recepturen, geschikt voor elke hobbykok en geeft praktische tips bij elk recept.;;;Met duidelijke stap-voor-stapfoto's bij elk bakkerijproduct en beelden van het eindresultaat om in te bijten;;;De nieuwste telg in de succesreeks Basic van Lannoo Versgebakken broodjes verspreiden een heerlijke, onweerstaanbare geur, maar hoe begin je eraan? Wat zijn de basisregels om brood en bakkerijproducten te maken? Hoe kan ik zelf croissants, suikerbrood of brioches maken? Hoe bereid ik hartige broodjes zoals spek- of kruidenbroodjes, salami-olijvenbroodjes? Broodexpert Frank Deldaele zorgt voor glasheldere recepturen, geschikt voor elke hobbykok en geeft praktische tips bij elk recept. Fotograaf Lennert Deprettere zorgt voor de duidelijke stap-voor-stapfoto's bij elk recept en beelden van het eindresultaat om in te bijten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever