Basic gebak en taarten
ISBN: 9789020985306
Auteurs: C. Declercq
Publicatiedatum: 01-07-2009
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij
Om duimen en vingers af te likken;;;Een praktisch boek met de basisregels om zelf desserts te maken: alle handelingen worden van a tot z uitgelegd, aangevuld met duidelijke stap-voor-stapfoto's;;;Hoe bereid ik banketbakkersroom? Welke materialen heb ik nodig? Wat zijn de verschillende basistechnieken en -grondstoffen?;;;Toppatissier Christophe Declercq geeft 45 dessertrecepten prijs: van chocoladecake over soezen en zandkoekjes tot verrukkelijke vruchtenmousses en fruittaarten.;;;Met tongstrelende foto's van Lennert Deprettere;;;In dezelfde reeks als Basic BroodIedereen kan bakken! Taarten bakken en desserts bereiden wordt kinderspel met dit nieuwe boek in de Basic-reeks. Banketleraar Christophe Declercq geeft vijfenveertig eenvoudige recepten prijs, met duidelijke werkbeschrijvingen en handige stap-voor-stapfoto's die je met gemak door de verschillende handelingen loodsen. Roomhoorntjes, vruchtencakes, opgerolde koek, aardbeiensorbet, chocolademousse... zoetekauwen zullen vast en zeker hun gading vinden. De oogstrelende foto's van Lennert Deprettere vormen de spreekwoordelijke kers op de taart.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)