Neuhaus

ISBN: 9789020988987

Auteurs: Charlotte Huens, Pacôme Nasier

Publicatiedatum: 27-10-2025

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | | Imprint: Racine

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Sinds 1857 verheft Neuhaus chocolade tot kunst. Dit boek brengt een eerbetoon aan een huis dat meer doet dan pralines maken. Neuhaus creëert verbinding, prikkelt de zintuigen en brengt uniek culinair erfgoed tot leven.
Werp een blik achter de schermen van het atelier, maak kennis met de meesterchocolatiers en laat u verleiden door een twintigtal exclusieve recepten voor pralines en chocoladedesserts. Een zintuiglijke reis naar het hart van een Belgisch icoon, waar ultieme verfijning, passie en creativiteit samenkomen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever