Deel 3

ISBN: 9789020990195

Auteurs: Jean-Pierre Wybauw

Publicatiedatum: 01-10-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Het langverwachte nieuwe boek van Mr Chocolate Jean-Pierre WybauwDe chocoladebranche staat niet stil. Door de wetenschap ontstaan er meer mogelijkheden om nieuwe producten samen te stellen. Ook technieken evolueren en verbeteren. Er worden nieuwe grondstoffen gebruikt die nu hun nut bewijzen en soms onontbeerlijk zijn zoals suikers, vetten, vetimitators enz... De houdbaarheid van pralines wordt ook steeds belangrijker. Dit prachtig geïllustreerde en vormgegeven boek van Jean-Pierre Wybauw behandelt in een begrijpelijke taal de meest gebruikte grondstoffen en legt uit hoe ze hun weerslag hebben op de kwaliteit en de houdbaarheid van pralines. De vele nieuwe recepten vormen een streling voor het oog en de smaakpapillen. Dit boek is het derde in de reeks Perfecte Pralines en is weerom onontbeerlijk in de keuken van de professionele chocolatier, de geoefende hobbykok en de chocoladeliefhebber.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever