Basic patisserie

ISBN: 9789020995534

Auteurs: Christophe Declercq

Publicatiedatum: 01-03-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Een praktisch boek met de basisregels om zelf taarten, desserts, gebak en koekjes te maken.;;;Met tongstrelende foto's van Lennert Deprettere. Een dessertbuffet bereiden kan iedereen! Met het nieuwe boek Basic patisserie is het kinderspel om een waaier aan desserten en taarten te bereiden. Banketleraar Christophe Declercq geeft meer dan vijfenveertig recepten prijs met duidelijke werkbeschrijvingen en handige stap-voor-stapfoto's die je met gemak door de verschillende handelingen helpen. Een overheerlijke chocolademoelleux, notentaartje met karamel, driekoningengebak, mangomousse met frambozencoulis, petitfours, kletskoppen... voor iedereen wat wils. Met de oogstrelende foto's van Lennert Deprettere staan de desserts als het ware voor je neus.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever