Menu Maison

ISBN: 9789020996081

Auteurs: Livia Claessen Henri Kleinblatt

Publicatiedatum: 30-11-2010

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Digital download

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | Imprint: Lannoo

De opvolger van het succesvolle boek Cuisine;;;624 bladzijden met 300 lekkere gerechten en evenveel smakelijke foto's;;;Per maand krijg je tal van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Inspirerende recepten voor elke dag van de week, met een handige index met ingrediënten;;;De eerlijke, authentieke keuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit Feeling is er nu ook in boekvorm. ;;;Ook verkrijgbaar als e-book ;;;Deel 1 (herfst/winter) ook verkrijgbaar in de iBookstore ;;;Deel 2 (lente/zomer) ook verkrijgbaar in de iBookstore De eerlijke, authentieke keuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit Feeling is er nu ook in boekvorm. Deze opvolger van het succesvolle boek Cuisine telt 624 bladzijden met 300 lekkere, eerlijke gerechten en evenveel smakelijke foto's. Spaghetti met zongedroogde tomaten, asperges met mousseline van peterselie en een gepocheerd ei, slaatje van primeuraardappelen en geroosterde makreel, sablé met aardbeien... Per maand worden je tal van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts voorgeschoteld. Inspirerende en eenvoudige recepten voor elke dag van de week.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever