The best of SuriMAM cooking
ISBN: 9789021038834
Auteurs: Aretha Waal Martha Waal Moreen Waal
Publicatiedatum: 02-02-2023
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
The best of SuriMAM Cooking is een tongstrelende hommage aan de Surinaamse eetcultuur en gerechten van de drie iconische zussen. Op veler verzoek komt nu de vijfjarige-jubileumeditie van SuriMAM Cooking. De zussen Waal vertellen hun tori: het verhaal over hun liefde voor koken. Ze nodigen je uit smakelijke Surinaamse gerechten te bereiden, en voeren je mee met de liefde en de saamhorigheid van de Surinaamse cultuur. Met tongstrelende klassiekers zoals pom, gevulde roti, gele pesiesoep, tomtom van bananen en natuurlijk gemberbier. Een uitnodigende verzameling van de lekkerste recepten en de belangrijkste culinairegebruiken uit Suriname met aandacht voor verspillingsvrij koken.SuriMAM Cooking is een verwijzing naar de voorletters van Moreen, Aretha en Martha, en is tevens een eerbetoon aan hun moeder Norine. Zij heeft als alleenstaande moeder hun de liefde voor de Surinaamse keuken meegegeven.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)