De kunst van het koken
ISBN: 9789021541587
Auteurs: Julia Child Simone Beck Louisette Bertholle
Publicatiedatum: 22-11-2004
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Kosmos Uitgevers B.V. | Imprint: Kosmos Uitgevers
De kunst van het koken is hét standaardwerk over de Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring verwerkt. Hierdoor is 'De kunst van het koken' zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie nog steeds een van de meest gewaardeerde en gebruikte boeken over de klassieke Franse keuken.
'De kunst van het koken'zal vreugde brengen in het hart van alle goede koks... en is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud.'
'De kunst van het koken'zal vreugde brengen in het hart van alle goede koks... en is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud.'
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)