***Chef
ISBN: 9789021547466
Auteurs: Gordon Ramsay
Publicatiedatum: 01-01-2010
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Kosmos Uitgevers B.V. | Imprint: Kosmos Uitgevers
Gordon Ramsay heeft zijn culinaire roem te danken aan de unieke combinatie van een fantastisch smaakpalet en een grote aandacht voor details.
In 'Driesterrenchef'beschrijft Ramsay van vijftig klassieke gerechten precies hoe ze in zijn met drie Michelinsterren bekroonde Londense restaurant worden bereid.
Dankzij de prachtige foto's en een gastronomie. Zo is dit indrukwekkende boek een passend eerbetoon geworden aan een van de beste chef-koks ter wereld!
In 'Driesterrenchef'beschrijft Ramsay van vijftig klassieke gerechten precies hoe ze in zijn met drie Michelinsterren bekroonde Londense restaurant worden bereid.
Dankzij de prachtige foto's en een gastronomie. Zo is dit indrukwekkende boek een passend eerbetoon geworden aan een van de beste chef-koks ter wereld!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)