Het nieuwe Haagse kookboek

ISBN: 9789021548975

Auteurs: F.M. Stoll W.H. de Groot

Publicatiedatum: 01-10-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Kosmos Uitgevers B.V. | Imprint: Kosmos Uitgevers

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op deze vragen die regelmatig bij de (beginnende) hobbykok opkomen geeft 'Het Nieuwe Haagse Kookboek' een duidelijk antwoord.
Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel 'Recepten van de Huishoudschool, Laan van Meerdervoort, 's-Gravenhage en anno 2010 onverminderd populair. Hele generaties maken nog steeds dankbaar gebruik van de duidelijke recepten en heldere uitleg van de basisbereidingen. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt, maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar naslagwerk in iedere Hollandse keuken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever