Het nieuwe Haagse kookboek

ISBN: 9789021549132

Auteurs: F.M. Stoll W.H. de Groot

Publicatiedatum: 17-12-2010

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Digital download

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Kosmos Uitgevers B.V. | Imprint: Kosmos Uitgevers

Login voor het inkijkexemplaar

Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar naslagwerk in iedere Hollandse keuken. Inclusief informatie over menuleer en menuĀ“s voor iedere maand en een verklarende woordenlijst van veel voorkomende keukentermen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever