Het nieuwe Haagse kookboek
ISBN: 9789021549132
Auteurs: F.M. Stoll W.H. de Groot
Publicatiedatum: 17-12-2010
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Digital download
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Kosmos Uitgevers B.V. | Imprint: Kosmos Uitgevers
Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar naslagwerk in iedere Hollandse keuken. Inclusief informatie over menuleer en menuĀ“s voor iedere maand en een verklarende woordenlijst van veel voorkomende keukentermen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)