Vlees!

ISBN: 9789021557557

Auteurs: Herman den Blijker Jaap van Rijn

Publicatiedatum: 16-10-2014

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Digital download

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: VBK Media

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Dit e-book is niet geschikt voor zwart/wit e-readers Vlees, mits goed en diervriendelijk: Herman den Blijker is er dol op. In zijn nieuwe kookboek Vlees! leert hij ons alles over rund- en kalfsvlees. Van rood of gegaard vlees tot orgaanvlees, Herman den Blijker weet er een heerlijk gerecht bij. En ook alle technieken en bereidingen komen aan bod, van bakken en stoven tot rijpen, evenals aankoop- en bewaaradvies. Met dit kookboek weet je altijd wat voor vlees je in de kuip hebt, en vooral: hoe je er het beste van maakt. Herman den Blijker combineert het ondernemerschap met het kookambacht. Hij is eigenaar van restaurant Las Palmas, presenteert succesvolle tv-programma’s als Mijn tent is top en Herrie gezocht. Hij schreef eerder Herman, Altijd trek, Koken met Herman en Herman dichtbij.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever